Saturday, November 6, 2010

Fw: μήνυμα πολιτκού περιεχομένου_υποψήφιος με την Ελεύθερη Αττική



--- Στις Παρ., 05/11/10, ο/η ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΑΛΛΙΔΑΣ <psallida@techlink.gr> έγραψε:

Από: ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΑΛΛΙΔΑΣ <psallida@techlink.gr>
Θέμα: μήνυμα πολιτκού περιεχομένου_υποψήφιος με την Ελεύθερη Αττική
Προς: "Βασίλης Ψαλλιδάς_google" <psallidasvas@gmail.com>
Ημερομηνία: Παρασκευή, 5 Νοέμβριος 2010, 11:49

Nature
 

 

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

 

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο ελεύθερη Αττική- Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής, με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Αλέκο ΑΛΑΒΑΝΟ. Είμαι υποψήφιος στον νότιο τομέα Αθηνών με υποψήφια αντιπεριφερειάρχη την Νάντια ΒΑΛΑΒΑΝΗ. Το φυλλάδιο με τους υποψηφίους για τον νότιο τομέα Αθηνών της Ελεύθερης Αττικής καθώς και γενικές πληροφορίες-οδηγίες θα το βρείτε εδώ. Για να διαβάσετε την ηλεκτρονική έκδοση απλώς πατήστε εδώ: http://content.yudu.com/Library/A1pqoi/FuladdionNotion/resources/index.htm.

 

Με αυτό το μήνυμα θέλω να ξεκαθαρίσω σε φίλους, γνωστούς και συντρόφους, ζητήματα για την πολιτική στάση και συμπεριφορά μου. Και όχι για άλλους λόγους. Νομίζω ότι θέματα αυτού του χαρακτήρα πρέπει να είναι ξεκάθαρα και δαιτυπωμένα έγκαιρα και όχι εκ των υστέρων, δηλαδή μετά ...

  

Δραστηριοποιούμε, εκτός των άλλων, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στη συλλογικότητα της Πρωτοβουλίας για την Αντισυστημική Αριστερά (ΠΑΣΑ). Οι λόγοι που με οδήγησαν να βρεθώ δίπλα στο Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής περιγράφονται στη διατυπωμένη έκφραση:

«…Ένα ψηφοδέλτιο ενωτικό, με ριζοσπαστικό και κινηματικό στίγμα, με σαφείς πολιτικούς στόχους, που δεν μένει στην απλή καταγγελία του μνημονίου αλλά αναδεικνύει την εναλλακτική λύση υπέρ του ελληνικού λαού και παλεύει για την άμεση απομάκρυνση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που παρέδωσε τη χώρα στην τρόικα…» (http://dosepasa.wordpress.com/category/%cf%83%cf%85%ce%bd/). Δεν με βρίσκουν αντίθετο μερικοί από τους προβληματισμούς που διατυπώνονται  στο παρακάτω άρθρο (http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=579453). Κυρίως θα πρέπει να βλέπουμε μπροστά, θα πρέπει να βλέπουμε την επόμενη ημέρα.

 

Για την υπεράσπιση θεμελιακών κοινωνικών και ατομικών δικαιωμάτων θα πρέπει η αριστερά να κάνει πολλές υπερβάσεις. Θα πρέπει να προσεγγίζει τον ελληνικό λαό με ανιδιοτέλεια για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του, θα πρέπει να δείξει συνέπεια λόγων και έργων και πάνω από όλα σεμνότητα και αφοσίωση. Για να ξαναχτιστούν οι γέφυρες για την πολιτική ενότητα δράσης της αριστεράς. Και προαπαιτούμενο είναι ο σεβασμός της άποψης των απλών ανθρώπων. Ζητούμενο από την κοινωνία είναι η δράση της αριστεράς. Μια αριστεράς χωρίς άλλα προσδιοριστικά επίθετα.

 

Οι εκλογές είναι μια στιγμή...

Οι αγώνες που είναι μπροστά μας ζητούν να βρεθούμε στην πρωτοπορία για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού.

 

Σκέψου πριν εκτυπώσεις
Think before you print.
Βασίλης ΨΑΛΛΙΔΑΣ
Ιωνίας 35, 171 24 Νέα Σμύρνη
e-mail 1: psallida@techlink.gr
e-mail 2: psallidasvas@gmail.com
e-mail 3: psallidasvas@yahoo.gr
τηλ: 210 93 48 936
κινητό: 69 73 45 80 69
http://www.facebook.com/profile.php?id=1136382318

 


No comments: