Thursday, July 15, 2010

Το κράτος θρέφει την ακρίβεια

Το κράτος θρέφει την ακρίβεια

ΒΙΟΖΩ - ΙΝΚΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΙΝΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΝΕΟ ΙΝΚΑ

Αντισυνταγματικές, αντικοινωνικές, καταστροφικές και αντιανθρώπινες οι αυξήσεις του Φ.Π.Α., παράλληλα με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Φ.Π.Α.

Οι Ενώσεις Καταναλωτών θα προασπίσουν την βάναυσα θιγόμενη αξία του ανθρώπου στην Δικαιοσύνη.

Αθήνα, 4 Ιουλίου 2010

1. Εφαρμόζονται από την πρώτη Ιουλίου οι νέες αυξήσεις στον Φ.Π.Α., αλλά και η επιβολή Φ.Π.Α. σε μία σειρά υπηρεσιών. 

Αυτή δεν έχει τα κότσια... Εμείς;

NO-GMOΑπό την Ελλάδα εξαρτάται πλέον το αν σε λίγα χρόνια θα είναι η μοναδική χώρα εντός των ορίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που όχι μόνο θα αποτελεί ζώνη ελεύθερη από μεταλλαγμένα... αλλά θα διατρανώσει και ένα ισχυρό ΟΧΙ στην επιμόλυνση των βιολογικών προϊόντων με Γ.Τ.Ο.


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει τα κότσια να κλείσει την πόρτα στις μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες της βιοτεχνολογίας. Ας τους κλείσει την πόρτα η Ελλάδα!


Η αρχή έγινε! Η ΕΕ υιοθέτησε προτάσεις με στόχο την απεμπλοκή των αμφιλεγόμενων αιτημάτων για καλλιέργεια γενετικά τροποποιημένων φυτών στην Ευρώπη. Με τον τρόπο αυτό, οι  

ΥΠΕΚΑ: Τα μέτρα προστασίας από ρύπανση και καύσωνα αφήνονται στους πολίτες!

YPEKAΣε συστάσεις προς τους πολίτες προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής επειδή, με βάση την πρόβλεψη της ΕΜΥ, θα επικρατήσουν δυσμενείς για τη ρύπανση μετεωρολογικές συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες για σήμερα το απόγευμα (14/7) αλλά και για αύριο (15/7), με αποτέλεσμα να ευνοείται η συσσώρευση ρύπων (κυρίως όζοντος). Συγκεκριμένα συνιστώνται προς τους πολίτες τα παρακάτω:

- Η μείωση της χρήσης των Ι.Χ. αυτοκινήτων και η χρησιμοποίηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. 

- Η αποφυγή της διακίνησης υγρών καυσίμων και ιδιαίτερα βενζινών εκτός των περιπτώσεων εφοδιασμού αεροδρομίων και λιμανιών.

No comments: