Friday, September 18, 2009

[epohigroup] Επίθεση Χρυσής Αυγής σε υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ

 

Επίθεση Χρυσής Αυγής στoν υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λάμπρου

 

 

Χτες το βράδυ ο Πάνος Λάμπρου, Διευθυντής της εφημερίδας «ΕΠΟΧΗ» και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Β Αθήνας συμμετείχε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Έξτρα. Οι υπεύθυνοι της εκπομπής έβγαλαν ξαφνικά ως γκεστ σταρ τον φύρερ της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκο. Ο Λάμπρου ζήτησε εξηγήσεις για την παρουσία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, εξηγώντας ότι έχουν ρατσιστικές και ναζιστικές απόψεις και πρακτικές. Ο Μιχαλολιάκος του επιτέθηκε φραστικά μη μπορώντας να του επιτεθεί με τον τρόπο που ξέρει, για τρομοκράτη, κομμούνι(που μάλλον πρέπει να γίνει σαπούνι) κτλ. Ο Λάμπρου αποχώρησε από την εκπομπή διαμαρτυρόμενος και αμέσως μετά και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, μη θέλοντας να γίνουν συνομιλητές των νεοναζί.
 Βγαίνοντας από το σταθμό, ο Λάμπρου έπεσε πάνω σε ομάδα φουσκωτών φασιστών, οι οποίοι μάλλον ήταν η συνοδεία του Φύρερ. Οι φουσκωτοί άρχισαν να τον απειλούν, οπότε ο Λάμπρου (που ήταν μόνος του) αναγκάστηκε να ξαναμπεί στο σταθμό και να ζητήσει προστασία από την αστυνομική φρουρά. Οι αστυνομικοί του απάντησαν "μα ελάτε τώρα, δεν γίνονται αυτά" και δεν έκαναν καμία κίνηση.
  Όταν μετά από κάποιαν ώρα ο Λάμπρου έφυγε τελικά από το σταθμό με αυτοκίνητο συγγενικού προσώπου του, που ήρθε για αυτό το λόγο, οι φουσκωτοί Χρυσαυγίτες τούς πήραν από πίσω. Ύστερα από κάποιους ελιγμούς, τελικά το αυτοκίνητο κατάφερε και "χάθηκε".
 Τώρα αν αυτά συμβαίνουν σε υποψήφιο κοινοβουλευτικού κόμματος μέσα σε τηλεοπτικό σταθμό, φανταστείτε τι αντιμετωπίζουν οι μετανάστες και οι κινηματικοί πολίτες έξω στο δρόμο.

 Την επίθεση καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ.


__._,_.___
Recent Activity
Visit Your Group
Y! Groups blog

the best source

for the latest

scoop on Groups.

Yahoo! Groups

Auto Enthusiast Zone

Passionate about cars?

Check out the Auto Enthusiast Zone.

Yahoo! Groups

Mental Health Zone

Mental Health

Learn More

.

__,_._,___

No comments: