Tuesday, May 26, 2009

[epohigroup] Η προεκλογική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ






* Συγγνώμη για ενδεχόμενες πολλαπλές λήψεις αυτού τη μηνύματος
** Παρακαλώ πρωθήστε αυτό το μήνυμα σε όποιον/-α νομίζετε ότι μπορεί να ενδιαφέρεται
***Αν κάποιος/-α δεν θέλει να λαμβάνει τέτοια μηνύματα παρακαλώ ας μου στείλει ένα μέιλ να τον/την άφαιρέσω από τη λίστα

Εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί ο προεκλογικός ιστοχώρος του ΣΥΡΙΖΑ: www.syriza.eu
Σ' αυτόν, μπορείτε να ενημερωθείτε τόσο για τα πεπραγμένα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και του GUE/GNL στην ευρωβουλή όσο και για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Ε.Ε και την ευρωπαϊκή προοπτική. Ακόμα στις σελίδες των  υποψήφιων ευρωβουλευτών μπορεί κανείς να βρει τα προφίλ και τα βιογραφικά τους  συνοδευόμενα από συνεντεύξεις, άρθρα καθενός και καθεμιάς τους καθώς και παραπομπές στα προσωπικά τους blog.
Στο www.syriza.eu υπάρχει συνεχής ροή ειδήσεων, δημοσιευμάτων, ανακοινώσεων, άρθρων, αναλύσεων και συνεντεύξεων σχετικών με τις ευρωεκλογές, την Ευρώπη και τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και το ημερολόγιο των δράσεων και εκδηλώσεών του.
Στο πλαίσιο αξιοποίησης των δυνατοτήτων των νέων μέσων μπορείτε να παρακολουθήσετε σε video (και σε πολλές περιπτώσεις σε ζωντανή μετάδοση) τις προεκλογικές εκδηλώσεις, τις δηλώσεις του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, συνενεντεύξεις όλων των υποψηφίων του καθώς και θεματικές συζητήσεις που θα διεξάγονται στο studio που έχει στηθεί ειδικά για αυτόν το σκοπό.
Εδώ θα βρείτε τα προεκλογικά υλικά (φυλλάδια και αφίσες), τους λόγους για τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδθκεί τη ψήφο των πολιτών, καθώς και τη διακήρυξη για τις ευρωεκλογές.

Θα βρείτε επίσης τα πρώτα προεκλογικά σποτ (30'' και 10λεπτο), καθώς και όλες τις επόμενες φάσεις εξέλιξης της καμπάνιας.

Μείνετε σε επαφή με τον προεκλογικό ιστοχώρο του ΣΥΡΙΖΑ και παρακολουθήστε την προεκλογική μάχη από κοντά!

__._,_.___
Recent Activity
Visit Your Group
Give Back

Yahoo! for Good

Get inspired

by a good cause.

Y! Toolbar

Get it Free!

easy 1-click access

to your groups.

Yahoo! Groups

Start a group

in 3 easy steps.

Connect with others.

.

__,_._,___

No comments: