Tuesday, May 4, 2010

Áíôßóôáóç êáé Ìç Óõììüñöùóç!

Αντίσταση και Μη Συμμόρφωση!

Στις απαιτήσεις των τοκογλύφων και των κερδοσκόπων

Αποτελεί τεράστιο σκάνδαλο και πρόκληση για όλους τους πολίτες αυτού του τόπου το γεγονός ότι η κυβέρνηση κατ’ απαίτηση των παγκόσμιων τοκογλύφων και κερδοσκόπων, αφαιρεί πόρους από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και τους παραχωρεί στους οικονομικούς μας κατακτητές!

Οι «Γερμανοί» ξανάρθανε και μας υποδούλωσαν

Αντίσταση Αδέρφια!

Μας αφαιμάζουν τον ιδρώτα μας και προσφέρουν χαριστικά 10 δισ. ευρώ στις τράπεζες, από τα 120 δισ. ευρώ της τοκογλυφικής χρηματοδότησης της χώρας και μάλιστα την ώρα, που τα κέρδη των τραπεζών συνεχίζουν να καλπάζουν μέσα στην κρίση!

Τα 10 αυτά δισ. ευρώ έρχονται να προστεθούν στα 17 δισ. ευρώ, που έδωσε φέτος η κυβέρνηση στις τράπεζες και στα 11 δισ. ευρώ, τα οποία προσέφερε στο τραπεζικό κεφάλαιο η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ.

Μας κοροϊδεύουν

Το συμπέρασμα είναι ότι Λεφτά υπάρχουν! Και με αυτά τα χρήματα το τραπεζικό κεφάλαιο κάνει «πάρτι» πάνω στα κοινωνικά και εργασιακά ερείπια του τόπου μας, πάνω στο πετσί μας.

Ας απεργήσουμε!

Ας διαδηλώσουμε, ας κραυγάσουμε, ας αντισταθούμε!

Ας δημιουργήσουμε εργασιακές ομάδες ζωής, οικο-κοινότητες αντίστασης και επιβίωσης!

Ας δημιουργήσουμε την δική μας μικροκοινωνία στην βάση της ομοφωνίας, αγάπης, αλληλεγγύης και ανταλλαγής αγαθών και υπηρεσιών!

Χωρίς εμάς το σύστημα των τοκογλύφων, κερδοσκόπων, μαστροπών και εκμεταλλευτών δεν θα έχει λόγω ύπαρξης και θα καταρρεύσει!

Ως πότε παλικάρια θα ζούμε μουλωχτά

Μονάχοι σαν λιοντάρια σε πόλεις και χωριά!

Θούριος, 3 Μάη 2010


 

Ο Θούριος του Ρήγα Φερραίου Βελεστινλή

Άννα μην κλαίς

Διότι, δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις

Πότε θα κάνει Ξαστεριά

 


Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί η ηλεκτρονική σας διεύθυνση από αυτή τη λίστα παραληπτών, άπλα απαντήστε (reply) σε αυτή την ηλεκτρονική επιστολή με θέμα "ΔΙΑΓΡΑΦΗ".

If you have somehow gotten on this list in error, or for any other reason would like to be removed, please reply to  with "UNSUBSCRIBE" in the subject line of your message

No comments: