Tuesday, March 23, 2010

οι οικολογοι πρασινοι πρεπει να παρουν μια αριστερη στροφη στο πλαι των εργαζομενων

Συντροφοι και φιλοι,εχει πεσει ο ουρανος και εχει πλακωσει τα κεφαλια των εργαζομενων ,ε τη μειωση του μισθού μας απο τα 1200 ευρα στα 900 την ιδια στιγμή που μειωνεται η φορολογια στα δινεμομενα και μη κερδη.Αυξανεται ο φοροσ που θα πληρωσουμε οι μισθωτοί όταν οι υπερπλουσιοι θα πληρωσουν ίσως 500-1000 ευρώ φορο ,τα λουλουδια δηλαδη που θα ριχνανε στην Μπεζεντάκου ή στη Τζουλια Αλεξανδρατου σε ένα βραδυ.
Σύντροφοι και φίλοι το κόμμα απο τη στηριξη του πασοκ πρεπει να περασει στην καταδικη του και στη συμπαραταξη του με την αριστερα του συριζα της ανταρσυας και της αντιεξουσιαστικής κινησης ακ.
Ηταν λαθος η προβλεψη μας για το πασοκ και αρα η θεση μας για συγκυβερνηση προκειμενου να καλλιεργηθουν τα βιολογικα ραπανακια και οι απε.Ηταν εγκλημα η θεση οτι ακομα και με την εγκληματική και επαρρατη νδ θα μπορουσε να γινει συγκυβερνηση.
Υπαρχει χρονος ακομα οι οικολογοι πρασινοι να συμπαραταχτουν με τον κοσμο της εργασιας αντι όπως τωρα με το πασοκ των λαμογιων των κομπιναδορων των υπερνεοφιλελευθερων και καραδεξιών
Οι ψηφοφοροι του κομματος σίγουρα καταδικαζουν τη δικια μας ανυπαρξία λαι την εμφανισή μας σαν μια φιλοπεριβαλλοντική απολίτικη και λίγο δεξιά μη κυβερνητική οργανωση

No comments: