Saturday, December 12, 2009

Fw: [anadasosi:8113] RE: [Δενδροφύτευση στην Πεντέλη



--- Στις Σάβ., 12/12/09, ο/η GIANNIS PANAGIOTOPOULOS <pangiangr@hotmail.com> έγραψε:

Από: GIANNIS PANAGIOTOPOULOS <pangiangr@hotmail.com>
Θέμα: [anadasosi:8113] RE: [Δενδροφύτευση στην Πεντέλη
Προς: anadasosi@googlegroups.com
Ημερομηνία: Σάββατο, 12 Δεκέμβριος 2009, 21:10


 

χαιρετε φιλοι μου. οπως θα εχετε διαβασει & απο το site την κυριακη θα παμε να φυτεψουμε δεντρακια στην πεντελη. αν θελετε να οργανωθουμε καλυτερα παρτε με τηλεφωνο στο 6972206637 ωστε να κανονισουμε ποιος θα παει με ποιον & αλλα διαδικαστικα. οποιος εχει σκαπανικα τα παιρνει & μην ξεχασετε ζεστα ρουχα, νερο & κολατσο (οπως υποδεικνυει η ανακοινωση). αν εχετε προτασεις & για μετα την δραστηριοτητα μου τις λετε (την τελευταια φορα που τα ειπαμε στο βουνο περασα σουπερ. μαεστρο να παρουμε τα οργανα? εχω ακουσει οτι η μουσικη βοηθα τα φυτα ν'αναπτυχθουν).


Δενδροφύτευση στην Πεντέλη

Αγαπητά μέλη, αγαπητοί φίλοι του ΕΔΑΣΑ,

Tην Κυριακή στις 13 Δεκεμβρίου 2009, ο ΕΔΑΣΑ θα συμμετέχει στην δενδροφύτευση που οργανώνεται από τον ΣΚΑΙ και τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού Όρους (ΣΠΑΠ), στη θέση Κοκκιναράς στην Πεντέλη.

Το σημείο συνάντησης είναι το τέλος της παρόδου της οδού Τενέδου στην Ν. Πεντέλη. Από το Νοσηλευτικό ίδρυμα Αγ. Σίλας ξεκινά η ομώνυμη οδός. Την ακολουθείτε και λίγο πριν το τέλος της παίρνετε αριστερά την οδό Θεσσαλίας. Στο τέλος της Θεσσαλίας (αριστερά πάλι) ξεκινά η πάροδος Τενέδου. 

Για τον καλύτερο συντονισμό μας προτείνουμε να βρεθούμε στις 09.30 σε ένα σημείο προσυνάντησης το οποίο θα είναι στην αρχή της παρόδου Τενέδου, στον πρώτο χωματόδρομο δεξιά (φαίνεται στο χάρτη), μόλις βγείτε από τα τελευταία σπίτια της Ν. Πεντέλης. Είναι καλό να βρεθούμε εκεί πιο νωρίς γιατί προβλέπεται πολύς κόσμος.

Ο ΕΔΑΣΑ θα διαθέσει κάποιο αριθμό εργαλείων (τσάπες, φτυάρια), αλλά αν έχετε κάθε είδους σκαπανικά μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας. Επίσης, θα χρειαστεί να έχετε ένα μικρό κολατσιό, νερό και να είστε καλά ντυμένοι γιατί στην Πεντέλη φυσάει.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την συμμετοχή σας μέχρι την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2009. Όποιοι δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο ας τηλεφωνήσουν στον ΕΔΑΣΑ την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 και ώρες 19:00-21:00. 

Τέλος, όσοι χρησιμοποιήσουν δικό τους μέσο και γνωρίζουν άλλα μέλη του ΕΔΑΣΑ ή επιθυμούν να φέρουν φίλους, ας επικοινωνήσουν μεταξύ τους για να ανεβούν μαζί με λιγότερα μεταφορικά μέσα. Θα υπάρχει πολύς κόσμος και καλό είναι κάθε όχημα να είναι γεμάτο.

Τρόπος επικοινωνίας email: edasa1987@yahoo.gr

 και στο 210 5200680 την Τετάρτη από τις 19.00-22.00.

Στο σημείο συνάντησης θα συναντήσετε το μέλος του Δ.Σ. 
Δημήτρη Τρίγκατζη, ο οποίος και θα είναι ο υπεύθυνος της ομάδας του ΕΔΑΣΑ.



 

Date: Sat, 12 Dec 2009 19:03:34 +0000
From: bihach93@yahoo.gr
Subject: [anadasosi:8112] Fwd:Ανακοίνωση της επιτροπής Ελεύθερων Χώρων Αθήνας
To:

αγαπητοί αποδέκτες

σας στέλνω (και συνημμένη) την τελευταία ανακοίνωση της συντονιστικής 
επιτροπής Ελεύθερων Χώρων Αθήνας.
Μην ξεχνάτε να στέλνετε νεότερα από την περιοχή σας για να καταχωρούνται
στο Παρατηρητήριο Ελεύθερων Χώρων Αθήνας-Αττικής, στο igiann@tee.gr

Ακολουθεί η Ανακοίνωση:


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ  ΑΘΗΝΑ

 

Ανακοίνωση

της συνέλευσης των εκπροσώπων της 10 Δεκεμβρίου 2009

 

Η Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων και Κινήσεων για τους Ελεύθερους Χώρους και την Ποιότητα Ζωής στην Αθήνα, που αγωνίζεται σταθερά, από το 1996, για τους ελεύθερους χώρους και την ποιότητα ζωής στην πόλη, πραγματοποίησε την τακτική της συνάντηση στις 10-12-09, στη φιλόξενη αίθουσα του συλλόγου «Ο ΙΛΙΣΟΣ».

Στη συνάντηση αποφασίστηκαν τα εξής:


  • ·   Η Συντονιστική Επιτροπή καταδικάζει την τρομοκρατική εμπρηστική επίθεση στο σπίτι των Γιάννη και Τρισεύγενης Γιαννατσή στα Πετράλωνα στις 20-11-09 και τη θεωρεί ως επίθεση εναντίων όλων των κινημάτων πόλης. Οι Γιάννης και Τρισεύγενη Γιαννατσή είναι γνωστοί για τους αγώνες τους για τους ελεύθερους χώρους της Αθήνας. Η επίθεση αυτή, που συνοδεύεται με απειλητικά τηλεφωνήματα,  αποδίδεται σε σκοτεινά κυκλώματα της νύχτας. Επίσης, η Συντονιστική Επιτροπή καταδικάζει τη ρατσιστική επίθεση που έγινε ως «κεραυνός εν αιθρία» σε μια ήσυχη περιοχή στο Ν. Κόσμο σε καταστήματα μεταναστών.
  • ·   Η Συντονιστική Επιτροπή επισημαίνει την ανάγκη για μια αποτελεσματική διεθνή συμφωνία για το κλίμα, που θα πρέπει να επιτευχθεί στη σύνοδο της Κοπεγχάγης. Έχει γίνει συνείδηση από χρόνια στα κοινωνικά κινήματα πόλης ότι η κλιματική αλλαγή συνδέεται και με μια αποτελεσματική πολιτική για το αστικό πράσινο και τους ελεύθερους χώρους, που δυστυχώς είναι ανύπαρκτη στη χώρα μας. Συμμετέχει στην κεντρική εκδήλωση που θα γίνει στην Πλατεία Συντάγματος το Σάββατο 12/12/09 στις 12:00 και καλεί όλες τις συλλογικότητες που συμμετέχουν στη Συντονιστική Επιτροπή να δώσουν δυναμικό παρόν.
  • ·   Η Συντονιστική Επιτροπή χαιρετίζει τη δημιουργία χωριστού Υπουργείου Περιβάλλοντος, κάτι που αποτελούσε πάγιο αίτημά της. Στο άμεσο μέλλον θα προγραμματιστεί συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής με την υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής, προκειμένου να θέσει το ζήτημα της ανάγκης για μια αποτελεσματική και συνεκτική πολιτική για την προστασία και αύξηση των ελεύθερων χώρων και του πράσινου της Αθήνας.
  • ·   Θα διοργανωθεί το Μάρτη 2010 ημερίδα από τη Συντονιστική Επιτροπή με θέμα το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας και το ζήτημα των ελεύθερων χώρων του Λεκανοπεδίου, σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο Ελεύθερων Χώρων Αθήνας-Αττικής, ως συμβολή στην πρόταση που ετοιμάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής, μετά την απόσυρση της προηγούμενης διαβούλευσης για το νέο ΡΣΑ, που είχε εξαγγείλει το ΥΠΕΧΩΔΕ.
  • ·   Η Συντονιστική Επιτροπή εκφράζει την αγανάκτησή της για την συνέχιση, και μετεκλογικά, της παρατηρούμενης εδώ και χρόνια τακτικής της απόκρυψης στοιχείων, της μη παράδοσης εγγράφων, και της ταλαιπωρίας που υφίστανται πολλοί σύλλογοι και επιτροπές πολιτών από τις δημόσιες υπηρεσίες, προκειμένου να αντλήσουν δημόσια έγγραφα που αφορούν τα πάρκα και τις πλατείες της γειτονιάς τους. Επισημαίνει ότι ιδιαίτερη ταλαιπωρία υφίστανται οι ενεργοί πολίτες από την Πολεοδομία Αθηνών. Η τακτική αυτή των υπηρεσιών, συνοδευμένη με την ολιγωρία τους, έχει ως αποτέλεσμα την καθημερινή απώλεια πολύτιμων χώρων που είναι χαρακτηρισμένοι ως κοινόχρηστοι χώροι και χώροι πρασίνου.
  • ·   Η Συντονιστική Επιτροπή διαπιστώνει ότι εντείνεται και επεκτείνεται η «επίθεση των τραπεζοκαθισμάτων» στους ελεύθερους χώρους, τα πεζοδρόμια και τα πάρκα της πόλης, που συχνά γίνονται παράνομα ή με σκοτεινές και αδιαφανείς διαδικασίες, στις οποίες συχνά εμπλέκονται διαμερισματικά ή δημοτικά συμβούλια διαφόρων δήμων. Η επίθεση αυτή είναι αποτέλεσμα της γενικότερης πολιτικής κατεύθυνσης της εμπορευματοποίησης των ελεύθερων χώρων της πόλης που επιβάλει το ιδιωτικό κέρδος επί του πράσινου και της ελεύθερης διέλευσης των πολιτών.

 

Επίσης, στη συνέλευση της Συντονιστικής Επιτροπής κατατέθηκαν τα εξής νεότερα κατά περιοχή:

 

Πάρκο Κύπρου και Πατησίων: Στη δίκη (διοικητικό εφετείο) που έγινε στις 11/11/09, όπου συνδικάστηκαν 3 προσφυγές 64 πολιτών η εισήγηση ήταν θετική. Ο νομικός σύμβουλος του Δ.  Αθηναίων για να δικαιολογήσει την ενέργεια του Δήμου για την κοπή δέντρων έφτασε να αμφισβητήσει τη νομιμότητα προηγούμενων αποφάσεων του Δημοτ. Συμβουλίου για χαρακτηρισμό του χώρου ως χώρου πρασίνου. Στο δικαστήριο υπήρχε εμφανής παρουσία των ΜΑΤ, τα οποία η Δικαστής απαίτησε να αποχωρήσουν, όπως και έγινε.

Πλατείες Δήμου Ζωγράφου: Ο Δήμος σχεδιάζει να κόψει δέντρα και να κάνει υπόγεια γκαράζ σε όλες τις πλατείες του Δήμου. Η τοπική συντονιστική επιτροπή ενημερώνει το Υπουργείο Υποδομών και το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Στις 18/12/09, ώρα 7 μμ στην πλατεία Γαρδένια οι τοπικοί σύλλογοι και επιτροπές θα  γιορτάσουν την ακύρωση των πλειστηριασμών του Δήμου για τις πλατείες, που έγινε μετά από κινητοποιήσεις τους.

Οδός Διοχάρους: Έχει εκδικαστεί στο ΣτΕ η έγκριση της αναστολής εργασιών. Εκκρεμεί η τελική απόφαση. Προς το παρόν έχουν σωθεί τα 100 περίπου δέντρα που απειλούνται από το υπόγειο γκαράζ που σχεδιάζει ο Δ. Αθηναίων. 

Ο χώρος του Ναού Αγροτέρας Αρτέμιδος, που είχε συνδεθεί κατά την αρχαιότητα με την μάχη του Μαραθώνα, ως χώρος ετήσιας γιορτής, κινδυνεύει να τσιμεντοποιηθεί. Οι κάτοικοι ζητούν να απαλλοτριωθεί ο χώρος, κάτι που το ΚΑΣ έχει επανειλημμένα αποφασίσει αλλά δεν έχει υλοποιήσει  εδώ και 40 χρόνια. Το 2010 θα τιμηθεί παγκοσμίως η επέτειος των 2.500 χρόνων από την ιστορική μάχη του Μαραθώνα και θα αποτελεί παγκόσμιο όνειδος η τσιμεντοποίηση του χώρου μνήμης των αρχαίων Αθηναίων από τους σύγχρονους Αθηναίους.  

Άνω Πετράλωνα: Εμφανίζονται φαινόμενα επέλασης τραπεζοκαθισμάτων και αλλαγής χρήσεων τύπου «Γκάζι ή Ψυρή». Ξεφυτρώνουν νέες ταβέρνες και μπαρ με αποτέλεσμα καταλήψεις πεζοδρομίων, αυτοκίνητα παράνομα παρκαρισμένα στα πεζοδρόμια, φασαρία, παράνομες επεμβάσεις και κατασκευές σε  πάρκα και πεζοδρόμια, παράνομη κοπή θάμνων. Αρχίζει να αλλάζει ο χαρακτήρας τη γειτονιάς και οι κάτοικοι διαμαρτύρονται. Γίνονται καταγγελίες αλλά ο Δ Αθηναίων δεν ενεργεί. Μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του Γ. Γιαννατσή οι κάτοικοι απόδωσαν σε κυκλώματα της νύχτας τον εμπρησμό, συσπειρώθηκαν και έκαναν 2 πορείες στην περιοχή. Χρειάζεται καθορισμός των χρήσεων γης ώστε να σταματήσει η εξάπλωση των κέντρων στα Άνω Πετράλωνα.

Περιοχή Παγκρατίου: Υπάρχουν παράλληλες εξελίξεις με την περιοχή Άνω Πετραλώνων. Η συνοικία συνεχίζει να δέχεται μαγαζιά. Οι πεζόδρομοι που γίνονται από το Δ. Αθηναίων ουσιαστικά παραδίδονται όχι στους πολίτες αλλά στους καταστηματάρχες. Τελευταία σε όποιο πεζοδρόμιο έχει πλάτος πάνω από 2 μέτρα οι μαγαζάτορες βγάζουν πραμάτεια και εμπορεύματα στο πεζοδρόμιο και μάλιστα με άδεια από δημαρχιακή επιτροπή. Επίσης, υπάρχουν κέντρα που ενοχλούν τη νύχτα και γίνεται αναστάτωση. Οι κάτοικοι αντιδρούν, συντάσσουν υπομνήματα κλπ. αλλά ο Δήμος δεν ενεργεί.

Λόφοι Φιλοπάππου: Εκδικάζεται στις 16/12/09 η προσφυγή των κατοίκων στο ΣτΕ κατά του Υπ.Πο., ώστε ο αρχαιολογικός χώρος του Φιλοπάππου, που είναι κηρυγμένος από το 1955, να μην χαρακτηριστεί ως οργανωμένος-«κλειστός» αρχαιολογικός χώρος. Το θέμα του πρασίνου του λόφου έχουν αναδείξει οι κάτοικοι και, μετά από πίεση, ο Δήμος Αθηναίων προχώρησε σε ενέργειες ώστε να κάνει φυτεύσεις. Οι κάτοικοι ζητούν να επαναλειτουργήσει το καφενείο του Λουμπαρδιάρη, που είναι έργο του Αρχιτέκτονα Δ. Πικιώνη, όπως και όλη η διαμόρφωση του Λόφου.

Λόφος Φινόπουλου (Μουστοξύδη και Βαλτινών):  Η τοπική επιτροπή αγώνα έχει ζητήσει από την υπερνομαρχία να σεβαστεί ότι  έχει κριθεί ως κατεδαφιστέο από το 1995 το παράνομο κτίσμα που υπάρχει στο Λόφο. Ωστόσο, η υπερνομαρχία προχωράει σε διαδικασία μίσθωσής του. Επίσης, έχει ζητηθεί να ξαναγίνει η Παιδική Χαρά που εξαφανίστηκε από τον  προηγούμενο ενοικιαστή του κτίσματος.

Λόφος Άνω Κυψέλης-Παλιά νταμάρια-Εκβραχισμοί και παράνομη διάνοιξη δρόμων για ανοικοδόμηση: Η τοπική «επιτροπή κατοίκων της οδού Κομμένου Άρτης»  μαζί με το Σύλλογο Άνω Κυψέλης αγωνίζονται για να μην τσιμεντοποιηθεί το τελευταίο απομεινάρι των Τουρκοβουνίων στην περιοχή, που ανήκει σε ΑΕΙ. Επί Δημαρχίας Έβερτ ο Λόφος είχε χαρακτηριστεί πράσινο και είχε γίνει σχετική μελέτη που όμως ποτέ δεν υλοποιήθηκε. Ο Δήμος Αθηναίων πρόσφατα αναίρεσε το χαρακτηρισμό. Η οδός Κομμένου Άρτης είναι αδιάνοιχτη αλλά κάποιος εργολάβος παρουσίασε κανονικό δρόμο στα σχέδια και η πολεοδομία εξέδωσε άδεια οικοδομής. Τον Οκτώβρη 2009 ιδιωτικά συνεργεία άρχισαν τον εκβραχισμό και  διάνοιξαν το δρόμο. Οι κάτοικοι απαίτησαν αναστολή εργασιών και ζήτησαν την ακύρωση της άδειας στο Διοικητικό Εφετείο. Στην περιοχή υπάρχει η Πλατεία Ψαρού με μικρό πάρκο και παιδική χαρά, στις οδούς Άλτεως και Αμφιτρίτης σε περιοχή που είχε κηρυχθεί απαλλοτριωτέα. Πρόσφατα, δημοσιεύτηκε η άρση της απαλλοτρίωσης. Επίσης, ο Δ. Αθηναίων προωθεί την άρση απαλλοτρίωσης κοινόχρηστης έκτασης σε τμήμα του ΟΤ 171 στην οδό Αρκεσίνης, άρση που διευκολύνεται από την απόρριψη αιτήματος των κατοίκων από την Περιφέρεια Αττικής, για μη άρση της απαλλοτρίωσης (απόφαση 1-12-2009).

Άλσος Ριζάρη: Το ίδρυμα Γουλανδρή έχει αγοράσει ένα κτήριο σε παρακείμενη οδό προκειμένου να στεγάσει το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης αντί του Άλσους Ριζάρη. Το αίτημα για απόσυρση του Νόμου που παραχωρεί το Άλσος στο ίδρυμα Γουλανδρή παραμένει. Υλοποιήθηκε η δωρεά του ιδρύματος Πατέρα και ο δήμος με αυτή τη δωρεά κάνει ανάπλαση και διαμόρφωση του Άλσους. Φύτευσαν ακακίες και πολλά δέντρα και πρασίνισε το Άλσος. 

Εθνική Πινακοθήκη: Πρόκειται να γίνει επέκταση κυρίως εις  ύψος αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να κοπούν και ώριμα δέντρα στον περιβάλλοντα χώρο.

Εθνικός Κήπος: Ο Δ. Αθηναίων εξήγγειλε φέτος ότι μαζί με το δέντρο στο Σύνταγμα θα φωτίσει και τον Εθνικό Κήπο. Ο Κήπος πρέπει να παραμείνει χωρίς λαμπιόνια, γιατί θα ενοχληθεί η πανίδα που υπάρχει εκεί. Το ίδιο φαινόμενο ενόχλησης έχει παρατηρηθεί και από το φωτισμό της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού.

Πεδίο Άρεως:  Έχει εκδικαστεί στο ΣτΕ η μη έγκριση της αναστολής εργασιών και εκκρεμεί η τελική απόφαση. Η άσφαλτος των δρόμων του Πάρκου αντικαθίσταται με μαρμαροκυβόλιθους αντί για πατημένο χώμα, όπως είχε εξαγγείλει η υπερνομάρχης. 

Λόφος Αλεπότρυπας: Παρά τις ενέργειες των κατοίκων τίποτε δεν έχει αλλάξει. Οι απειλές κατά του Λόφου συνεχίζονται και ο Λόφος είναι εγκαταλειμμένος από το Δ. Αθηναίων. 

Περιοχή 6ου Δ. Διαμερίσματος Δ. Αθηναίων: Διεξάγεται αγώνας για να ανοίξει η παιδική χαρά στον Άγιο Παντελεήμονα, που έχουν κλειδώσει μόνιμα ακροδεξιά στοιχεία, με την αποδοχή του Δ. Αθηναίων, ο οποίος δεν ενεργεί ώστε να τοποθετηθεί φύλακας και να κλειδώνει η Π. Χαρά το βράδι. Ο Δ. Αθηναίων προφασίζεται ότι υπάρχει ανάγκη για ανάπλαση της Π. Χαράς παρ' όλο που στο Δ. Συμβούλιο παρουσιάστηκαν φωτογραφίες που αποδεικνύουν την καλή κατάσταση της. Επίσης, πραγματοποιήθηκε συναυλία στην Πλατεία Αγ. Παντελεήμονα στην προσπάθεια να σπάσει το κλίμα της ξενοφοβίας και της τρομοκρατίας κατά Ελλήνων και ξένων και συλλέγονται υπογραφές από σχολεία και γονείς. Τέλος, η Κίνηση Κατοίκων 6ου Διαμερίσματος αυτή την περίοδο ασχολείται με την καταγραφή των παλιών κτηρίων (νεοκλασικά, μεσοπολέμου).

Καλλιτεχνική ομάδα «Κέντρο -Απόκεντρο»: Η ομάδα μελετάει αυτή την περίοδο τις ροές νερού στο Λεκανοπέδιο Αθήνας, τα υπάρχοντα και παλιά ρέματα, προκειμένου να γίνει στη συνέχεια η επί τόπου αναζήτηση για την ιστορικότητα των ροών. Διοργανώνουν ανοιχτή συζήτηση το Σάββατο 12/12/2009 στις 4:30 μ.μ. στο κέντρο Μπούζ,  Κολοκοτρώνη 57.

Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας: Προωθείται η ενημέρωση στα σχολεία για τη χρήση του κινητού. Έχουν γίνει τροπολογίες για βελτίωση του σχετικού Νόμου, που θα παρουσιαστούν την Κυριακή 13/11/09 στις 11:00 π.μ στη συνάντηση που διοργανώνει η Παναττική Πρωτοβουλία για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, στο ΕΜΠ, Κτήριο Μπουμπουλίνας αίθουσα 318.

Γκύζη-Πολύγωνο:  Η τοπική επιτροπή κατοίκων έχει κάνει το τελευταίο διάστημα αγώνες ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας με επιτυχίες.

Παρκάκι οδού Μιχαλακοπούλου: Έγινε δικαστήριο για 4 πυλώνες κινητής τηλεφωνίας, και κατατέθηκαν μετρήσεις που δείχνουν υψηλές ακτινοβολίες. Στην περιοχή υπάρχουν 4 νοσοκομεία και ξενοδοχεία.

Παρατηρητήριο Ελεύθερων Χώρων Αθήνας-Αττικής: Η πορεία της έκδοσης των υλικών της ημερίδας «Ελεύθεροι Χώροι και Υπόγειοι Χώροι Στάθμευσης» βρίσκεται σε τελικό στάδιο και θα ολοκληρωθεί στο άμεσο μέλλον.  

 

Τέλος, εκτιμήθηκε ότι υπάρχουν νέα φαινόμενα στα κινήματα πόλης που επηρεάζουν και τη λειτουργία της Συντονιστικής Επιτροπής και αποφασίστηκε να συζητηθεί σε επόμενη συνάντηση το θέμα της λειτουργίας της.  

 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Επικοινωνία: 6974644383, 210-3300480, 6977327802, 6974185330




Χρησιμοποιείτε Yahoo!
Βαρεθήκατε τα ενοχλητικά μηνύ ματα (spam); Το Yahoo! Mail διαθέτει την καλύτερη δυνατή προστασία κατά των ενοχλητικών μηνυμάτων
http://login.yahoo.com/config/mail?.intl=gr

--
Αν θέλετε να συζητήσετε σοβαρά για την επίλυση των οικολογικών
προβλημάτων ελάτε στο www.oikologio.gr
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΣΕ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
Ρυθμίστε τις επιλογές στο προσωπικό σας λογαριασμό στο http://groups.google.com/group/anadasosi/
--------------------------------------------------------------------
Έχετε λάβει αυτό το μήνυμα γιατί έχετε εγγραφεί στο Ομάδες Google "Anadasosi" ομάδα.
Για να δημοσιεύσετε σε αυτήν την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού
ταχυδρομείου στη διεύθυνση anadasosi@googlegroups.com
Για να διαγραφείτε από αυτή την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού
ταχυδρομείου στη διεύθυνση anadasosi-unsubscribe@googlegroups.com
Για περισσότερες επιλογές, επισκευθείτε αυτήν την ομάδα στη διεύθυνση http://groups.google.com/group/anadasosi?hl=el

Keep your friends updated- even when you're not signed in.

--
Αν θέλετε να συζητήσετε σοβαρά για την επίλυση των οικολογικών
προβλημάτων ελάτε στο www.oikologio.gr
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΣΕ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
Ρυθμίστε τις επιλογές στο προσωπικό σας λογαριασμό στο http://groups.google.com/group/anadasosi/
--------------------------------------------------------------------
Έχετε λάβει αυτό το μήνυμα γιατί έχετε εγγραφεί στο Ομάδες Google "Anadasosi" ομάδα.
Για να δημοσιεύσετε σε αυτήν την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού
ταχυδρομείου στη διεύθυνση anadasosi@googlegroups.com
Για να διαγραφείτε από αυτή την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού
ταχυδρομείου στη διεύθυνση anadasosi-unsubscribe@googlegroups.com
Για περισσότερες επιλογές, επισκευθείτε αυτήν την ομάδα στη διεύθυνση http://groups.google.com/group/anadasosi?hl=el


Χρησιμοποιείτε Yahoo!
Βαρεθήκατε τα ενοχλητικά μηνύ ματα (spam); Το Yahoo! Mail διαθέτει την καλύτερη δυνατή προστασία κατά των ενοχλητικών μηνυμάτων
http://login.yahoo.com/config/mail?.intl=gr

No comments: