Friday, October 23, 2009

Ôá ëÝìå... ECOFESTIVAL 2009!

 

 

 

 

 

 

 

Τα λέμε... ECOFESTIVAL 2009!

Θα είμαστε και φέτος παρόντες. Στη μεγάλη γιορτή της βιολογικής γεωργίας... το ECOFESTIVAL 2009.

Θα είμαστε εκεί για να δούμε τους φίλους μας.

Να ενημερωθούμε και να ενημερώσουμε για τις εξελίξεις... να συζητήσουμε γι’ αυτές.

Να προβληματιστούμε από κοινού από όσα οι άλλοι ετοιμάζουν για μας, χωρίς εμάς και να ψάξουμε λύσεις.

Η ΒΙΟΖΩ – οι βιοκαταναλωτές θα έχουν στην έκθεση το δικό τους περίπτερο. Μια γωνιά γνωριμίας με τους ντόπιους αλλά και ένα παράθυρο στο διεθνές κίνημα.

Θα υπάρχει εκεί έντυπο υλικό, που θα εμπλουτίσει τις γνώσεις σας και το οποίο μπορείτε να δώσετε με τη σειρά σας σε φίλους και γνωστούς.

Ελάτε να φτιάξουμε μια μεγάλη παρέα

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας θα μάθουν όσοι παίζουν με το εισόδημα και την υγεία μας ότι είμαστε πολλοί και μπορούμε να κάνουμε πράξη ένα άλλο καταναλωτικό πρότυπο.

Δίπλα στους χιλιάδες πια παραγωγούς της βιολογικής αγοράς, στα χαμόγελα και στα κεράσματά τους, εύκολα διαπιστώνει κανείς μετά χαράς, πως η ζωή είναι πιο όμορφη όταν δεν αρπάζουμε και δεν κακοποιούμε τους καρπούς... Όταν απλά παίρνουμε τα δώρα της γης! 

ΖΗΣΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ

 

ECOFESTIVAL 2009

5 – 8 Νοεμβρίου 2009

Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO Palace

Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι-Αθήνα.


Ολοκληρωμένη Ενημέρωση:

www.biozo.gr

Συν ΒΙΟΖΩ και χείρα κίνει!

«ΒΙΟΖΩ» - Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών "ΒΙΟ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ", ΜακΜίλλαν 10, Πατήσια, 11144 Αθήνα. Τηλ/Φαξ: 210 522 23 23, 697-9734591, Ηλ.Ταχ: email@biozo.org Ιστοσελίδα: www.biozo.gr

Στείλτε την γνώμη σας στην ΒΙΟ.ΖΩ

 

Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί η ηλεκτρονική σας διεύθυνση από αυτή τη λίστα παραληπτών, άπλα απαντήστε (reply) σε αυτή την ηλεκτρονική επιστολή με θέμα "ΔΙΑΓΡΑΦΗ".

If you have somehow gotten on this list in error, or for any other reason would like to be removed, please reply to  with "UNSUBSCRIBE" in the subject line of your message

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) η ηλεκτρονική αυτή επιστολή (email), σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί μη επιτρεπτή (spam), διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και την δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.

No comments: