Monday, January 18, 2010

[epohigroup] ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ

 


 

--- Στις Δευτ., 18/01/10, ο/η Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης <forum.kritis@ yahoo.gr> έγραψε:

ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
Χατζημιχάλη Νταλιάνη 67, Χανια 73100
Τηλεφ. 28210-58851, κιν. 6973525049
www.fmkritis. wordpress. com

 

Χανιά 18-1-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Για μια ακόμη φορά το ρατσιστικό μίσος όπλισε το χέρι αυτών που έχουν στο στόχαστρο τον πυρήνα των δικαιωμάτων ΜΑΣ. ΟΛΩΝ.

Η συναγωγή για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες τυλίχθηκε στις φλόγες του μίσους.

Εμείς οι μετανάστες των Χανίων, με διαφορετικές θρησκείες, γλώσσες, τόπους καταγωγής, καταγγέλλουμε κάθε πράξη ρατσιστικού μίσους και κάθε πράξη βίας και καταπάτησης θρησκευτικών δικαιωμάτων. Παράλληλα αγωνιζόμαστε για τις ελλείψεις που υπάρχουν σε αυτόν τον τομέα (π.χ. μουσουλμανικό νεκροταφείο).

Τα ξενοφοβικά, έως ρατσιστικά μηνύματα που εκπέμπονται τον τελευταίο καιρό, από σκοτεινούς κύκλους στην Ελλάδα, αλλά και από επίσημους και κοινοβουλευτικούς πολιτικούς χώρους, με αφορμή την οικονομική κρίση, είτε το νέο νομοσχέδιο για τη μετανάστευση και την Ιθαγένεια, αποτελούν το "επίσημο" ιδεολογικό άλλοθι των φασιστικών συμμοριών στα Χανιά και σε όλη τη χώρα, και την πολιτική κάλυψη και αυτουργία για τις εγκληματικές πράξεις ενάντια σε μετανάστες και Έλληνες αλληλέγγυους, όπως επίσης και σε επιθέσεις σε κοινωνικούς χώρους αντίστασης, είτε "διαφορετικής" θρησκευτικής λατρείας.

Είναι οι ίδιοι πολιτικοί χώροι βέβαια, που παρά το ιδεολογικό άλλοθι που παρέχουν για τον εμπρησμό μιας Συναγωγής, δεν έχουν ούτε λέξη να πουν για τη σφαγή, με τις εκατοντάδες νεκρούς στη Γάζα, που τις μέρες αυτές συμπληρώνει ένα χρόνο, ούτε μια λέξη για το συνεχιζόμενο έγκλημα ενάντια σ' ένα λαό που για πολλά χρόνια φυλακίζεται και δολοφονείται μέσα στην ίδια την πατρίδα του, από την εγκληματική επιθετικότητα του Ισραηλινού ΣΤΡΑΤΟΥ.

Οι μετανάστες που δραστηριοποιούμαστε στο Φορουμ Μεταναστών Κρήτης, αποφασισμένοι να συμπαραταχθούμε με κάθε Χανιώτη που νοιάζεται να μη ριζώσει αυτό το φαινόμενο στον τόπο μας, θα αγωνιστούμε να κρατήσουμε την πόλη μας ανθρώπινη.

 

Χανιά 18-1-2010

Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης



Χρησιμοποιείτε Yahoo!
Βαρεθήκατε τα ενοχλητικά μηνύ ματα (spam); Το Yahoo! Mail διαθέτει την καλύτερη δυνατή προστασία κατά των ενοχλητικών μηνυμάτων
http://login. yahoo.com/ config/mail? .intl=gr


Χρησιμοποιείτε Yahoo!
Βαρεθήκατε τα ενοχλητικά μηνύ ματα (spam); Το Yahoo! Mail διαθέτει την καλύτερη δυνατή προστασία κατά των ενοχλητικών μηνυμάτων
http://login. yahoo.com/ config/mail? .intl=gr


__._,_.___
.

__,_._,___

No comments: