Sunday, January 25, 2009

Ïé êáôáíáëùôÝò óõìðáñáóôÝêïíôáé óôïí áãþíá ôùí áãñïôþí

 

«ΒΙΟ.ΖΩ» - Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών

"ΒΙΟ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ"

Αγ. Κωνσταντίνου 12, Ομόνοια, 10431 Αθήνα

Τηλ/Φαξ: 210 522 23 23, Κινητό: 697-9734591

Ηλ.Ταχ: email@biozo.org Ιστοσελίδα: www.biozo.org

 

 

 

Οι καταναλωτές συμπαραστέκονται στον αγώνα των αγροτών

Απευθείας συναλλαγή καταναλωτών και αγροτών. Επιλογή τοπικών προϊόντων

Η ΒΙΟΖΩ εκφράζει την αλληλεγγύη της στον αγώνα των αγροτών, εκτιμώντας ότι οι στυλοβάτες του πρωτογενούς τομέα τροφής δικαιούνται αξιοπρεπή αμοιβή για τους κόπους τους.

Η θεραπεία από τη γάγγραινα δεν επιτυγχάνεται με ασπιρίνη.

Οι μεσάζοντες, οι κερδοσκόποι και τα καρτέλ, που απομυζούν το αγροτικό εισόδημα, καθώς και το εισόδημα των καταναλωτών, αγοράζοντας κοψοχρονιά τα προϊόντα στο χωράφι και πολλαπλασιάζοντας την τιμή τους όταν πια αυτά φτάσουν στο ράφι, είναι γάγγραινα για καταναλωτές και αγρότες.

Είναι καιρός ο γεωργός, ο κτηνοτρόφος, ο ψαράς να έρθουν σε απευθείας συναλλαγή με τον καταναλωτή. Για να έχουν κέρδος και αυτοί που παράγουν και αυτοί που αγοράζουν το τελικό προϊόν. Στα πρότυπα ενός παραδοσιακού συστήματος που καταργήθηκε τις τελευταίες δεκαετίες.

Οι καταναλωτές χρειάζεται να στραφούν στην τοπική παραγωγή σε απευθείας σύνδεση με τους παραγωγούς, για να έχουν καλύτερο έλεγχο στο τι τρώνε.

Ποιός είναι ο λόγος να εισάγουμε ξένα προϊόντα όταν οι παραγωγικές δυνατότητες των αγροτών μας  φτάνουν και περισσεύουν;

Ποιός είναι ο λόγος να παίρνουν οι κερδοσκόποι κοψοχρονιά τα αγροτικά προϊόντα της Ασίας και της Αφρικής, αφήνοντας ολόκληρους πληθυσμούς στην πείνα, πιέζοντας ταυτόχρονα και το εισόδημα των ελλήνων αγροτών;

Οι καταναλωτές θα τα αγοράσουν στην ίδια τιμή... αυξάνοντας τα υπέρογκα κέρδη των κερδοσκόπων!

Επιλέγοντας, τα τοπικά προϊόντα οι καταναλωτές στηρίζουν την ελληνική αγροτική οικονομία, έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στην τροφή τους, δεν πληρώνουν το κόστος των εισαγωγών και δεν ενισχύουν τις πρακτικές αισχροκέρδειας των εισαγωγέων.

Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2009

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ

__________________________

Στείλτο παντού


Συν ΒΙΟΖΩ και χείρα κίνει!

«ΒΙΟΖΩ» - Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών "ΒΙΟ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ", Αγ. Κωνσταντίνου 12, 10431 Ομόνοια, Αθήνα. Τηλ/Φαξ: 210 522 23 23, 697-9734591, Ηλ.Ταχ: email@biozo.org Ιστοσελίδα: www.biozo.org

Στείλτε την γνώμη σας στην ΒΙΟ.ΖΩ

 

Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί η ηλεκτρονική σας διεύθυνση από αυτή τη λίστα παραληπτών, άπλα απαντήστε (reply) σε αυτή την ηλεκτρονική επιστολή με θέμα "ΔΙΑΓΡΑΦΗ".

If you have somehow gotten on this list in error, or for any other reason would like to be removed, please reply to  with "UNSUBSCRIBE" in the subject line of your message

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) η ηλεκτρονική αυτή επιστολή (email), σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί μη επιτρεπτή (spam), διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και την δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.

σφαγή στην πορεια 3000 αναρχικών το σαββατο 24/1/09 ευτυχώς δε σκοτ'ωσανε οι μαλάκες οι μπάτσοι κανενα παιδι

 
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=977277

Thursday, January 22, 2009

Áò äþóïõìå ÁíáðíïÞ óôç Öýóç êáé óôéò Ðáñáäüóåéò ôïõ Ôüðïõ ìáò

 

Δεν είναι αναγραμματισμός

του Ήλιου αλλά έχει

τη ζεστασιά και φως του!

 

 

Με την Διάσωση Αρχαίων Ποικιλιών και Προτύπων Παραγωγής

Ας δώσουμε Αναπνοή στη Φύση και στις Παραδόσεις του Τόπου μας

H δύναμη της Επιστήμης στην βάση της Παράδοσης «ξαναγέννησε» τον 'Ακρατο Οίνο και συνεχίζει να μας διδάσκει

Η Κοινότητα του ΗΛΕΣΙΟΝ προσκαλεί αυτούς που συμμερίζονται την αγωνία της για την διατήρηση αρχαίων ποικιλιών και την σύνδεση παράδοσης με την επιστημονική πρόοδο, να απαντήσουν στο κάλεσμά της για να ενισχύσουν τις μελλοντικές δράσεις, υιοθετώντας τις. Από τις κερδοσκοπικές εταιρείες και τους κρατικούς μηχανισμούς δεν έχουμε πάρει χρήματα. Γι αυτό οι μόνοι που μένει να χρηματοδοτήσουν την σωτηρία της βιοποικιλότητας είστε εσείς κι εμείς, δηλαδή οι εμείς οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες.

Η φυσική συμμετοχή σας δε στις δράσεις αυτές θα τους προσδώσει μεγαλύτερο κύρος και ώθηση. Με την εγγραφή σας σαν ενεργά μέλη της Κοινότητας θα αποκτήσετε την δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία και την οργάνωση των δραστηριοτήτων της.

Οι δράσεις που μπορείτε να υιοθετήσετε είναι:

·        20 ευρώ για τα αρχαιοελληνικά Πρότυπα Οινοποίησης.

·        30 ευρώ για ένα Γκοσμάρι.

·        50 ευρώ για την αναζήτηση και την συλλογή γενετικού υλικού παραδοσιακών ποικιλιών σταφυλιών.

·        100 ευρώ για τον γενετικό έλεγχο και ταυτοποίηση αυτών των ποικιλιών.

·        150 ευρώ για την έρευνα πάνω στην Δύναμη του Σπόρου.

Κάθε ενισχυτής άνω των 20 ευρώ και για κάθε του ενίσχυση, θα πάρει ως δώρο έναν Κεκραμμένο Οίνο, που περιέχει δύο μπουκάλια με 'Ακρατο Οίνο και ένα μπουκάλι με Ειδύλλι (υδατικό συμπλήρωμα). Το ίδιο και κάθε μέλος της Κοινότητας του ΗΛΕΣΙΟΝ. Δείτε λεπτομέρειες πατώντας εδώ. Κάθε ενισχυτής μπορεί να δώσει περισσότερες από μία ενισχύσεις. Δείτε τα δώρα πατώντας εδώ.

Υιοθετώντας την δημιουργία αρχαιοελληνικών Πρότυπων Οινοποίησης με σύγχρονη τεχνολογία.

Δημιουργήθηκαν ο 'Ακρατος Οίνος χωρίς χημικές προσμίξεις, με γνώμονα την παρακαταθήκη των κατασταλαγμένων πρώτων οινοπαραγωγών της πατρίδας μας και τις παραγωγικές διαδικασίες των αρχαιοελληνικών οίνων. Το «ΗΛΕΣΙΟΝ» με ορμητήρια την Αθήνα, την Θήβα και την Λαμία δημιούργησε τύπους κρασιού με στόχο να πραγματοποιήσουν ένα άλμα ποιότητας στο μέλλον.

Οι καινοτομίες των Οίνων του ΗΛΕΣΙΟΝ:

·        Ζυμώθηκε ο μούστος με «ερυθρά οινοποίηση» από λευκά σταφύλια της παραδοσιακής (αρχαιοελληνικής) ποικιλίας Σαββατιανό.

·        Στην συνέχεια χωρίσαμε τον μούστο από τα στέμφυλα και βάλαμε έναν τόνο μούστο σε μια δεξαμενή για δυο μέρες, με ραγισμένους σπόρους και στέμφυλα. Έτσι δημιουργήσαμε μία δεύτερη ποιότητα μούστου με την «Δύναμη του Σπόρου». Με τις πρώτες εξετάσεις που κάναμε ο μούστος αυτός έχει 50% παραπάνω φυσικές αντιοξειδωτικές ουσίες, βιοφλανοειδή και ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες (OPC)

·        Ο 'Ακρατος Οίνος με την «Δύναμη του Σπόρου» έχει σχεδόν όλα τα συστατικά ενός Αγιουρβεδικού τροφίμου, γλυκό, ξινό, πικρό, στυφό. Δεν είναι καυτερό.

·        Δημιουργήθηκε 'Ακρατος Οίνος με 15 βαθμούς, ώστε το υψηλό οινόπνευμα να χρησιμοποιείται για την συντήρησή του και να μην είναι απαραίτητη η χρήση χημικών συντηρητικών (μεταμπισουλφίτ κ.λπ.) ή άλλων προσμίξεων. Ο Οίνος του ΗΛΕΣΙΟΝ είναι ζωντανός και συνέχεια εξελίσσεται.

·        Ο 'Ακρατος Οίνος του ΗΛΕΣΙΟΝ δεν είναι φιλτραρισμένος. Έχει όλο του το σώμα και τις ουσίες που του έδωσε η φύση.

·        Δημιουργήθηκε το «Ειδύλλι», ένα υδατικό συμπλήρωμα από φρέσκα σταφύλια, που ενώνεται με τον 'Ακρατο οίνο για την δημιουργία κεκραμμένου οίνου, που σήμερα ονομάζεται κρασί.

·        Χρησιμοποιήθηκαν παραδοσιακές μέθοδοι και γνώσεις για παραδοσιακή - αρχαιοελληνική οινοποίηση, αξιοποιώντας τα τελειότερα σύγχρονα μηχανήματα..

Συνεχίζεται η επεξεργασία ενός μέρους του Οίνου μέσα σε δρύινα βαρέλια. Οι  εργαστηριακές έρευνες επίσης συνεχίζονται ώστε να τεκμηριωθούν τα οφέλη και τα συμπεράσματα. Όλα αυτά θα οδηγήσουν στην δημιουργία Πρότυπων Οινοποίησης.

Υιοθετώντας με 20  ευρώ την δημιουργία παραδοσιακών - αρχαιοελληνικών Πρότυπων Οινοποίησης με σύγχρονη τεχνολογία, βοηθάτε στην βελτίωση των διατροφικών στοιχείων του κρασιού.

Περισσότερα για τους οίνους της Κοινότητας του ΗΛΕΣΙΟΝ ...

Υιοθετώντας ένα Γκοσμάρι.

Το γκοσμάρι είναι ένα παραδοσιακό κόκκινο σταφύλι, που οι πολύ παλιοί πρόγονοί μας, οινοποιούσαν στην Ρούμελη. Σήμερα διασώζεται κυρίως σε άγρια κατάσταση στα βουνά της Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας και γι' αυτό οι ντόπιοι το ονομάζουν «αγριοστάφυλο». Η Κοινότητα του ΗΛΕΣΙΟΝ μάζεψε γενετικό υλικό και το έβαλε σε γλάστρες, δημιουργώντας καινούργιους βλαστούς.

Υιοθετώντας τουλάχιστον μία γλάστρα γκοσμαριού με 30 ευρώ, θα βοηθήσετε στην διάσωση και στην διάδοσή του. Μπορείτε να υιοθετήσετε περισσότερα από ένα γκοσμάρια.

Υιοθετώντας την αναζήτηση και την συλλογή γενετικού υλικού παραδοσιακών ποικιλιών.

Τους ερχόμενους μήνες η Κοινότητα του ΗΛΕΣΙΟΝ ετοιμάζει εξορμήσεις στα βουνά της Ρούμελης για την συλλογή γενετικού υλικού, που εντοπίστηκε και χαρτογραφήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Το γενετικό αυτό υλικό αποτελείται από κλίματα «άγρια», που έχουν επιζήσει μόνα τους στα ψηλά βουνά τις Κεντρικής Στερεάς, χωρίς αμερικάνικα ή γαλλικά υποκείμενα. Αποτελεί δε την βιοποικιλότητα των κλιμάτων της πατρίδας μας.

Υιοθετώντας αυτή την δραστηριότητα και δίνοντας τουλάχιστον 50 ευρώ, συμβάλλουμε στην διάσωση αρχαίων και παραδοσιακών ποικιλιών σταφυλιού, που έχουν εντοπιστεί σε άγρια κατάσταση στα βουνά μας.

Υιοθετώντας τον γενετικό έλεγχο και την ταυτοποίηση των παραδοσιακών ποικιλιών.

Η Κοινότητα του ΗΛΕΣΙΟΝ έχει ήδη συναντηθεί με τους υπεύθυνους του Γεωπονικού Πανεπιστημίου της Αθήνας και ετοιμάζεται ερευνητική δράση για τον γενετικό έλεγχο και την ταυτοποίηση των παραδοσιακών ποικιλιών σταφυλιών, που έχουν συλλεχθεί και αυτών που θα συλλεχθούν.

Υιοθετώντας και ενισχύοντας αυτή την δραστηριότητα με τουλάχιστον 100 ευρώ συμβάλλουμε στην διάσωση παραδοσιακών και αρχαίων ποικιλιών σταφυλιού.

Υιοθετώντας έρευνα για την «Δύναμη του Σπόρου».

Όπως έχει υποσχεθεί η Κοινότητα του ΗΛΕΣΙΟΝ ο οίνος που έχει παραχθεί πρέπει να ελεγχθεί σε πολλά σημεία και με αυτόν τον τρόπο να δημιουργηθούν τεκμηριωμένες διαδικασίες και αποδείξεις.

Υιοθετώντας και ενισχύοντας αυτή την δραστηριότητα με τουλάχιστον 150 ευρώ συμβάλλουμε στην έρευνα για τα διατροφικά στοιχεία του οίνου αλλά και της παραδοσιακής μεσογειακής διατροφής.

Πως μπορείτε να υιοθετήσετε μία δραστηριότητα της Κοινότητας του «ΗΛΕΣΙΟΝ»

·        Με την εγγραφή σας στο ΗΛΕΣΙΟΝ πατώντας εδώ

·        Στέλνοντας ενίσχυση ή υποστήριξη σε όποια δράση θέλετε και όσες φορές θέλετε πατώντας εδώ

 

Ιανουάριος 2009

Για την Κοινότητα του ΗΛΕΣΙΟΝ

Έμμη Πανούση, 6945358916

Νίκος Ρουμελιώτης, 6909748808

 

ΗΛΕΣΙΟΝ - Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Περιβάλλοντος

Ηλ.Ταχ: helession@gmail.com , Τηλ/Φαξ: 210-2116224, 6909748808

Με την εγγραφή σας στο ΗΛΕΣΙΟΝ ενισχύσετε τους σκοπούς του

 

Ιστοσελίδα: www.helession.gr


Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί η ηλεκτρονική σας διεύθυνση από αυτή τη λίστα παραληπτών, άπλα απαντήστε (reply) σε αυτή την ηλεκτρονική επιστολή με θέμα "ΔΙΑΓΡΑΦΗ".

If you have somehow gotten on this list in error, or for any other reason would like to be removed, please reply to  with "UNSUBSCRIBE" in the subject line of your message

Saturday, January 17, 2009

{Spam?} ÌðïûêïôÜæ óôá ðñïúüíôá ôïõ ÉóñáÞë, üóï äéáñêåß ç åðßèåóç êáé ç êáôï÷Þ óôçí ÃÜæá

 

«ΒΙΟ.ΖΩ» - Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών

"ΒΙΟ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ"

Αγ. Κωνσταντίνου 12, Ομόνοια, 10431 Αθήνα

Τηλ/Φαξ: 210 522 23 23, Κινητό: 697-9734591

Ηλ.Ταχ: email@biozo.org Ιστοσελίδα: www.biozo.org

 

 

 

Μποϋκοτάζ στα προϊόντα του Ισραήλ, όσο διαρκεί η επίθεση και η κατοχή στην Γάζα

 

Οι Έλληνες Καταναλωτές παρακολουθούν με θλίψη και οργή τις εικόνες τρόμου, φρίκης και θανάτου που φτάνουν από την Γάζα. Οι βομβαρδισμοί πόλεων, οι δολοφονίες μικρών παιδιών και αμάχων από την πολεμική μηχανή του Ισραήλ δεν μπορεί να είναι κομμάτι του κόσμου που θέλουμε και οραματιζόμαστε. Και όμως, συνεχίζονται τα εγκλήματα πολέμου καθημερινά, με βομβαρδισμούς σχολείων, νοσοκομείων, κτιρίων του ΟΗΕ, με θεατές εμάς τους πολίτες καταναλωτές. Ο τραγικός απολογισμός είναι ήδη πάνω από 1.000 νεκροί, και 5.000 τραυματίες εκεί, που δεν υπάρχουν επαρκείς συνθήκες και φάρμακα για να νοσηλευθούν, ενώ οι «συνομιλίες» για «ανακωχή» καλά κρατούν και φαίνεται ότι θα κρατήσουν μέχρι να ισοπεδωθεί ολόκληρη η Γάζα. Ο ΟΗΕ οι ΗΠΑ και οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ...δεν βιάζονται.

Η βία και ο θάνατος πρέπει να σταματήσουν!

Οι Παλαιστίνιοι πρέπει να αφεθούν να ζήσουν σε συνθήκες που εξασφαλίζουν την ζωή, την ασφάλεια τους, αλλά και την κάλυψη των βιοτικών τους αναγκών. Δικαιούνται και αυτοί οι συνάνθρωποί μας να αποκτήσουν παρόν και μέλλον και όχι να ζουν στην φυλακή του θανάτου, στο γκέτο που λέγεται Γάζα. Αλλιώς η βία θα συνεχίσει να απαντιέται με βία και να αναπαράγεται.

Ως πρώτο βήμα καλούμε πρώτα από όλα την Ισραηλινή κυβέρνηση να σταματήσει κάθε επίθεση, βομβαρδισμό, δολοφονία και να φύγει άμεσα από την Γάζα και τα κατεχόμενα

Επίσης καλούμε την Χαμάς και τις άλλες Παλαιστινιακές οργανώσεις, αφού γίνει ειρήνη και αποχωρήσουν οι Ισραηλινοί από τα κατεχόμενα, να σταματήσουν κάθε πράξη βίας εναντίον των Ισραηλινών.

Καλούμε την κυβέρνηση και την ΕΕ να πάψουν να διευκολύνουν την προμήθεια με όπλα του Ισραηλινού δολοφονικού στρατού.

Καλούμε τους φορείς που πωλούν προϊόντα στο Ισραήλ να μην το προμηθεύουν όσο διαρκεί η επίθεση και η κατοχή. Θα ήταν καλύτερο να ξεγράψουμε από την «αγορά» της χώρας μας κάθε επιτιθέμενο κράτος.

Ως πολίτες – καταναλωτές έχουμε ένα μόνο σημαντικό «όπλο» για να πιέσουμε και να επιβάλλουμε την ειρήνη:

Την άρνηση αγοράς, το μποϋκοτάζ Ισραηλινών προϊόντων

Μέχρι να παύσουν οι εικόνες του θανάτου από την Γάζα, μέχρι να σταματήσει η επίθεση στους πολίτες και κατοίκους της Γάζας και αποχωρήσουν οι Ισραηλινοί από τα κατεχόμενα, εμείς οι έλληνες καταναλωτές αποφασίζουμε να μην αγοράζουμε κανένα προϊόν που προέρχεται από το Ισραήλ.

Αυτή είναι η απάντηση των πολιτών, των καταναλωτών στον θάνατο του πολέμου. Αυτή η απάντηση των λαών δύναται να «συνετίσει» και να αποτρέψει κάποιες πολεμικές μηχανές από το να σκοτώνουν.

Ας το σκεφτούμε βαθιά, ας το κάνουμε παγκόσμιο θεσμό αποτρεπτικό για τον πόλεμο και στο μέλλον: Όποιο κράτος επιτίθεται πολεμικά για να επιβάλλει την κυριαρχία του, όποιος επιτίθεται σε αμάχους με πολεμικά όπλα θα έχει να αντιμετωπίσει την παγκόσμια άρνηση αγοράς των προϊόντων του, το παγκόσμιο μποϋκοτάζ.

Ας το σκεφτεί λοιπόν καλά όποιος και όπου βρίσκεται, γείτονας ή σε άλλη ήπειρο να χρησιμοποιήσει τον πόλεμο για να επιβάλει την κυριαρχία του γιατί θα αντιμετωπίσει την οικονομική καταστροφή, αυτή που εμείς οι καταναλωτές μπορούμε να του επιφέρουμε με την στάση μας υπέρ της ειρήνης

Δεν θέλουμε προϊόντα ποτισμένα με θάνατο

Δεν θέλουμε προϊόντα ποτισμένα με αίμα αθώων παιδιών και αμάχων

Δεν θέλουμε να στηρίζουμε όσους χρησιμοποιούν και χρηματοδοτούν τις μηχανές του θανάτου

Δεν πρέπει να αγοράζουμε τα προϊόντα "made in Israel" και τα προϊόντα, που φέρουν τον κωδικό 729 στην αρχή του barcode (ψηφιακή διαγράμμιση). Ας ελέγχουμε και ας ρωτάμε εάν ένα προϊόν έχει προέλευση από το Ισραήλ και να μην το αγοράζουμε.

Επίσης οι εταιρείες που ενισχύουν τον πόλεμο του Ισραήλ και με τα χρήματά τους σκοτώνονται παιδιά πρέπει να αποκλειστούν. Τέτοιες γνωστές εταιρείες που ενισχύουν το κράτος του Ισραήλ είναι:

Coca Cola,

Starbucks cafe,

Mc Donald's,

Είμαστε βέβαιοι πως οι πρώτοι που θα καταλάβουν την κίνησή μας αυτή είναι οι εβραίοι όλου του κόσμου. Τους καλούμε να πράξουν και αυτοί όσα μπορούν υπέρ της ειρήνης και ενάντια στον πόλεμο των σιωνιστών και του κράτους του Ισραήλ.

Μποϋκοτάζ στα προϊόντα του Ισραήλ όσο διαρκεί η επίθεση και η κατοχή στην ΓΑΖΑ.

Αυτή είναι η δική μας απάντηση, αυτή είναι η λύση που μπορεί να φέρει την Ειρήνη και ζητούμε από όλους να σκεφτούν και να το πράξουν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ

_________________

Στείλτο παντού


Συν ΒΙΟΖΩ και χείρα κίνει!

«ΒΙΟΖΩ» - Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών "ΒΙΟ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ", Αγ. Κωνσταντίνου 12, 10431 Ομόνοια, Αθήνα. Τηλ/Φαξ: 210 522 23 23, 697-9734591, Ηλ.Ταχ: email@biozo.org Ιστοσελίδα: www.biozo.org

Στείλτε την γνώμη σας στην ΒΙΟ.ΖΩ

 

Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί η ηλεκτρονική σας διεύθυνση από αυτή τη λίστα παραληπτών, άπλα απαντήστε (reply) σε αυτή την ηλεκτρονική επιστολή με θέμα "ΔΙΑΓΡΑΦΗ".

If you have somehow gotten on this list in error, or for any other reason would like to be removed, please reply to  with "UNSUBSCRIBE" in the subject line of your message

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) η ηλεκτρονική αυτή επιστολή (email), σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί μη επιτρεπτή (spam), διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και την δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.

Friday, January 16, 2009

Fw: [anadasosi:7365] gaza

oloi to savvato stin poreia

--- Στις Παρ., 16/01/09, ο/η Panos Panos <panos_panos2001@hotmail.com> έγραψε:
Από: Panos Panos <panos_panos2001@hotmail.com>
Θέμα: [anadasosi:7365] gaza
Προς: anadasosi@googlegroups.com
Ημερομηνία: Παρασκευή, 16 Ιανουάριος 2009, 14:43





<




 

 

 

Please Keep forwarding this e-mail. Let people know what happens there.
Por favor reenvia ese mail. El mundo debe saber que pasa alla.

cid:4A20CAA4-489E-414A-8EBB-4C5ADC6980AE

cid:5265D532-E4E7-4D2E-97CC-454865C77A3B


cid:98164A6C-FD81-45E2-88B9-34D7C01F9810



Making sure they get to school.

 

 
 
Helping Ladies across the street..

 
cid:1069CF37-5AD6-4D41-976A-F0F333AC4906
 
cid:A55FEC27-2D65-4C70-BD0B-CB1E35767E63

 
 
Providing childcare.

 
cid:68A07634-7821-4DA7-B108-7919C8E07427


 
 
Allowing them a place to rest (permanently)

 
 
cid:A9AF29B7-27CF-44C8-B27C-E980DE347235
 

cid:DA139882-7151-4D23-AF97-173274D8CDB2
 
 
Access to Health care.
 
 


 
 
Construction projects (demolition)
 
 
cid:C7678670-1311-4E60-A29A-2B9F10E5CE3A
 
cid:57CEBA77-E3E5-4501-9FE7-7A8DA9CB3382

 
 

Respecting American and British pacifist resisters (such as American Rachel Corrie)

 
cid:D1F22BD6-5015-43CC-BD99-52918B83DDE6

 
cid:264BA6AB-8DD8-4118-BD7D-6293C572840F
 
cid:4F9080E7-511B-44A5-B1B0-FCF529C7E325
 
 

And others.

 
 
cid:BB99878D-6C7E-44BF-B347-4CACB1548D65
 


And if you are not satisfied, now, with the truth the following pictures are war crimes as defined by the UN, The Hague and the Geneva Convention.


 
Using images of your enemy dead or alive (violation)

 
 
cid:F08E28B4-3CA0-428D-8ECC-4683C85A3F8D

 
 
Human shields (violation)

 
 
cid:134D38D4-8085-43C6-ABB2-1A367DE377A3
 
 

Live Burial Torture (violation)

 
 
cid:418B16EF-AFA6-4484-970A-F2084D28F97C
 
 
And as a last resort, Execution (violation)


 
 
 
cid:BC489237-762E-4DAB-93AC-D3EDAFD7841D
  

These IDF soldiers have faces... I can clearly see them... Can't you? Why are they not being prosecuted? Because it is systematic process that is driven by the government designed to force the people of Palestine into exile so Israel can claim all the land and resources..


This where my American tax dollars are going, do you know where your tax dollars are at? TAKE THE TIME TO FIND THE TRUTH. So many lives depend on it. I, like so many Americans, am Caucasian, non-Arab, and religious. I can no longer sit back with good conscience and do nothing while my government is supporting the types of terrorist actions that we have condemned Muslim Fundamentalist for. Call your Congressman and Senator, send an email to the White House and demand that our government negotiate FAIRLY with both sides and bring a fair and just solution to Palestine and Israel .


 
cid:827F2105-4BD1-466B-9DDF-436C13BB6BDD
(CRUELTY OF ISRAEL



PLS SEND IT TO YOUR FRIENDS

  








 
 

 

 

 

 


 

 











check out the rest of the Windows Live™. More than mail–Windows Live™ goes way beyond your inbox. More than messages
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Αν θέλετε να συζητήσετε σοβαρά για την επίλυση των οικολογικών
προβλημάτων ελάτε στο www.oikologio.gr
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΠΟΡΕΙΤΕ  ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΡΟΗ  ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΣΕ ΚΑΘΕΝΑ  ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
Ρυθμίστε τις επιλογές στο προσωπικό σας λογαριασμό στο http://groups.google.com/group/anadasosi/
--------------------------------------------------------------------
Έχετε λάβει αυτό το μήνυμα γιατί έχετε εγγραφεί στο Ομάδες Google "Anadasosi" ομάδα.
 Για να δημοσιεύσετε σε αυτήν την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού
ταχυδρομείου στη διεύθυνση anadasosi@googlegroups.com
 Για να διαγραφείτε από αυτή την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού
ταχυδρομείου στη διεύθυνση anadasosi-unsubscribe@googlegroups.com
 Για περισσότερες επιλογές, επισκευθείτε αυτήν την ομάδα στη διεύθυνση http://groups.google.com/group/anadasosi?hl=el

-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---



Χρησιμοποιείτε Yahoo!
Βαρεθήκατε τα ενοχλητικά μηνύ ματα (spam); Το Yahoo! Mail διαθέτει την καλύτερη δυνατή προστασία κατά των ενοχλητικών μηνυμάτων
http://login.yahoo.com/config/mail?.intl=gr

((i)) Indymedia :: Athens :: Newswire :: BOYCOTT ISRAEL

 
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=970898

[epohigroup] Never be flaccid again

If you are unable to see the message below, click here to view.



Thank you for your interest in 3 In One Media Group

You are receiving this e-mail because you have subscribed to product updates.

If you want to unsubscribe from 3 In One Media Group Newsletter, please visit subscription center and provide your address in the Unsubscribe field.

Copyright (C) 2008, 3 In One Media Group
29030 Sw Town Center Loop E Wilsonville, OR 97070

__._,_.___
Recent Activity
Visit Your Group
Yahoo! Groups

Going Green Zone

Resources for a greener planet.

Resources for a greener you.

Find helpful tips

for Moderators

on the Yahoo!

Groups team blog.

Yahoo! Groups

Cat Zone

Connect w/ others

who love cats.

.

__,_._,___

[epohigroup] Fw: Βραδιά στήριξης του il manifesto




Βραδιά στήριξης της εφημερίδας

 

il manifesto

 

 

 

                                     

                                                           

 

 

 

 

 

Μια νέα έκτακτη ανάγκη χτυπά την πόρτα της εφημερίδας "Il Manifesto". Οι περικοπές των χρηματοδοτήσεων της συνεταιριστικής και πολιτικής εκδοτικής δραστηριότητας, που αποφάσισε η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι, πλήττουν την εφημερίδα και δεν μπορούν να μετρηθούν μόνο σε ισολογισμούς που πέφτουν στο κόκκινο και σε δημοσιογράφους και άλλους εργαζομένους του τύπου που κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι. Πρόκειται για ένα είδος εθνοκάθαρσης της πληροφόρησης, πρόκειται για την αντιμετώπιση της δημοσιογραφικής επικοινωνίας σαν ένα εμπόρευμα όπως όλα τα άλλα. Αυτή είναι η φιλοσοφία που έπληξε τα τελευταία χρόνια πολλά άλλα κοινά αγαθά, από τη δουλειά ως το νερό και το σχολείο.

 

                   Εμείς δεν δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα αυτή την εξαφάνιση.

 

Αν αυτή η κυβέρνηση θέλει να κλείσει αυτούς τους χώρους, εμείς θέλουμε να τους ξανανοίξουμε.

Μαζί με όλους εσάς, γιατί διαφορετικά είναι αδύνατο.

 

Σάββατο 17 Ιανουαρίου στο Αθηναϊκό Καφενείο

 

Οδός Σόλωνος, δίπλα στη Νομική, κτίριο του Πνευματικού Κέντρου Αθηνών

Στάση Μετρό Πανεπιστήμιο και στάση Ακαδημία για όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ

 

Ώρα 8.00 μ.μ.

συνάντηση με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας "Il Manifesto"

 Άντζελο Μαστραντρέα

 

Ώρα 10.00 μ.μ.

μουσική βραδιά

 

 

Η εκδήλωση γίνεται με πρωτοβουλία της εφημερίδας "H Εποχή" και συνδιοργανώνεται από την ομάδα Bellaciao Grecia , το ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ιταλίας, το ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο και την εφημερίδα "H Αυγή"

 

 

( είσοδος 10 Ευρώ )

 



__._,_.___
Recent Activity
Visit Your Group
Health Groups

for people over 40

Join people who are

staying in shape.

Group Charity

Be the Change

A citizen movement

to change the world

Find helpful tips

for Moderators

on the Yahoo!

Groups team blog.

.

__,_._,___